Wij zijn DanSon

een smeltkroes van
gepassioneerde musici

DanSon is een formatie van 10 man afkomstig uit Vene- zuela, Dominicaanse Republiek, Curaçao en Aruba die elk veel ervaring hebben met het beoefenen van de Música Latina in Europa, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Hierdoor weten wij moeiteloos met ons muziek een warme, swingende tropische sfeer te creëren. Op verschillende festivals en feesten wist DanSon het publiek uitstekend te vermaken: Van klein tot groot en van jong tot oud.

Met veel plezier brengt DanSon de salsanummers en mambo’s uit de ‘golden age’ met de klank van vandaag ten gehore. Met geweldige interpretaties van nummers van o.a. Ray Barretto, Hector Lavoe, Willie Colón, Joe Arroyo, Jairo Varela, weten wij moeiteloos mensen aan het dansen te krijgen. Of je LA- style of New York style wilt dansen, bij DanSon is de Dance On!

Even een romantische of een klassieke bachata dansen? Een lekkere strakke merengue? Ook hiervoor ben je bij DanSon bij het juiste adres! In ons repertoire is een gevarieerd set aan bachata-merenguenummers en nog meer opgenomen waarop heerlijk gedanst kan worden. Kortom, voor alle música latina is de Dance On!

DanSon, con mucho sazon!

Producenten van

sfeer en Música Latina,
ambiance en zwierige
stemming

Deivis

Vocals

Vocals

Quincy

Ray

Piano / Backing Vocals & Band Leader

Bongo / Campana / Tambora & Vocals

Felix

Dave

Timbales / Güira

Samir

Bass

Tenor & Alto Sax

Roberto

Andy

Trombone

Trompet

Izuskin

Marshall

Congas